Garanciaszervezet által nyújtott kezességvállalás

Pályázati felhasználásra

2013. novembere óta a vállalkozás egyik fő tevékenysége a „Garanciaszervezet által vállalt kezesség”, A korábbi Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, majd a jogutód Irányító Hatóságok, valamint a Miniszterelnökség által elfogadott, minősített garancia-nyújtó szervezetként áll ügyfelei rendelkezésére különböző Európai Uniós és hazai pályázatok során a vissza nem térítendő támogatási forrásokhoz biztosítékként.

Pályázati garanciavállalás igényelhető: Előleglehíváshoz, megvalósítási időszakra, és fenntartási időszakra Miért válassza a projektjeinek megvalósításához a Capital Hitelház Zrt pályázati garancia vállalását? … mert, a Capital Hitelház Zrt a kezességvállalást

• eszköz-, ingatlan-, és óvadék fedezet nélkül vállalja,
• az előbírálati eljárásban 48 órán belül ajánlatot ad,
• 14 nap alatt megtörténik a szerződéskötés, és a kötelezvény,
• nincs felső összeghatár,

Igénylésről bővebb információt találhat a Gyakran Ismételt Kérdések között, illetve kérhet információt telefonon a 06 (1) 273 0308, vagy mail-ban igenyles@capitalhitelhaz.hu Az igényléshez szükséges dokumentumokat letöltheti a Dokumentumok menüpontból.

Közbeszerzési eljárásban nyújtott kezességvállalás

Közbeszerzési eljárásokban Ajánlati és Teljesítési biztosíték nyújtása.

Kezességvállalási keretszerződés

Jellemzően olyan partnerek igénylik, akik közbeszerzési eljárásokban gyakorta indulnak, illetve olyan cégek, cégcsoportok, akik élnek a pályázati rendszer adta lehetőségekkel.

%d bloggers like this: